Gavesjekk til Helma's juletre

Gavesjekk til Helma's juletre

NVIO avd. Rana ga en gavesjekk på kr 4500,- til «Ensomt juletre», som står på Clarion Collection Hotel Helma.
Alle gaver til dette juletreet går til Frelsesarmeen Mo i Rana, som samarbeider med Helma om støtteaksjonen. Frelsesarmeen sørger for at donasjonene og julegavene blir fordelt til de som trenger det i julen. 

Eva-Maria Nygaard, korpsleder i Frelsesarmeen Mo i Rana setter pris på donasjonen. Det betyr at vi kan hjelpe enda flere. Vi er veldig takknemlige for alle gavene vi får, sier Eva-Maria Nygaard.

Vi i NVIO avd. Rana legger merke til den innsatsen Frelsesarmeen gjør for de trengende og synes jobben de gjør lokalt er uvurderlig. Vi vet at det er mange som har det tøft, spesielt nå mot jul. Vi synes det er fint å bidra med litt for dem som trenger det mest. Pengene er overskudd fra lotteriet på årets julebord, i fjor gikk overskuddet til Julegryta.

Lokalforeningen har vedtatt at inntektene fra lotteriet på våre julebord skal gå til et veldedig formål. Slik sett er jo det i seg selv en fin motivasjon for å delta på våre julebord. Sier Jørn Arvid Myrheim- sekretær i NVIO avd. Rana.

På bildet: 
Bak f.v. Lotte Volden fra Hotell Helma, Jørn Arvid Myrheim og Kent Are Kristiansen (NVIO). Foran: Eva-Maria Nygaard fra frelsesarmeen og Arne Kristiansen (NVIO). 
Foto: Line M. Fagermo